Скъпи студенти на ТУ – София и ученици от училищата на университета, Технически университет – София ви кани да участвате в ежегодното издание на конкурса за иновационни проекти „Студентски и ученически иновационен хъб“.

Защо да се присъедините към нашата научна инициатива?

🚀 Потенциал: Разкрийте и разширите възможностите си. Вие сте бъдещето, и вие можете да промените света!

🛠 Иновации: Светът се нуждае от новаторски решения. Предизвикайте себе си да бъдете част от тази промяна.

🎨 Креативност: Изразете своите идеи без граници. Няма по-добър начин да се научите на практика, от това да създавате нещо ново и оригинално.

🔍 Научно-изследователска дейност: Приобщете се към общността на научните изследвания в ТУ – София и използвайте уникалната възможност да допринесете към напредъка на науката.

🤝 Общност: Укрепете връзката си с преподавателите, другите студенти и ученици, и работете заедно за постигане на обща цел.

„Хъбът“, както ние наричаме конкурса,  е вашата възможност да се изявите и да докажете, че вашите идеи могат да бъдат реализирани на практика. Освен това, участието в конкурса ще ви предостави невероятна възможност да се включите в национални и международни състезания и форуми.

Не губете време! Организирайте своите мисли, създайте своя проект и бъдете готови да промените света!

📅 Срокове: Подайте своето проектно предложение чрез ментора си между 3.10.2023 г. и 25.11.2023 г.

💰 Финансиране: Максималният размер на исканото финансиране е 3500 лв. Използвайте ги максимално ефективно, за да реализирате вашата визия.

Студенти и ученици, дайте своя принос към научната общност и покажете на света вашите брилянтни идеи. ТУ – София вярва във вас! 💪🌟

За повече информация посетете уеб-страницата на конкурса: тук!